TENNISLESSEN & PADELLESSEN

tennis12.jpeg

Lente Zomer Tennis

Lente-Zomer 2022

Wekelijkse tennislessen in de lente en zomer

image1.jpeg

Herfst Winter Tennis

Herfst-Winter 2022 - 2023

Wekelijkse tennislessen in de herfst en winter (indoor)

Image by Moises Alex

Herfst Outdoor Tennis

Herfst 2022

Wekelijkse tennislessen in de herfst (outdoor)

 
padel8.jpeg

Lente Zomer Padel

Lente-Zomer 2023

Padellessen in de lente en zomer

PROGRAMMA LATER ZICHTBAAR
Padelcamp.heic

Herfst Padel

Herfst 2022

Wekelijkse padellessen in de herfst (outdoor)

PROGRAMMA LATER ZICHTBAAR
pexels-photo-226563.jpeg

LES OP AFSPRAAK

Tennis- of Padellessen

Tennis- of padellessen op afspraak

ALGEMENE INFO TENNIS

Een jaar tennisles wordt ingedeeld in twee delen: herfst-winter & lente-zomer. Het herfst-winter seizoen start begin oktober en loopt tot eind februari. Het lente-zomer seizoen start aansluitend op het herfst-winterseizoen begin maart en loopt tot september. Gewoonlijk zijn er geen lessen tijdens schoolvakanties met uitzondering van de zomervakantie, dan is er mogelijkheid tot extra lessen op afspraak. Tijdens de paasvakantie en de zomervakantie zijn er kampen.

Bij Herfst Winter Tennis volg je wekelijks les op een vast uur en dag indoor en outdoor. Herfst Outdoor Tennis is hetzelfde alleen is dit outdoor. Je ontvangt een betalingsopdracht voor de tennisschool (TOC) en voor de tennisclub (RTC). De betaling aan de tennisclub is de bijdrage om het terrein op jouw lesmoment te huren. Buiten het lesmoment kan niet gespeeld worden zonder een extra reservatie en betaling. Je bent niet verplicht om lid te worden van de club.

Bij Lente Zomer Tennis volg je wekelijks les op een vast uur en dag indoor en outdoor. Je ontvangt een betalingsopdracht voor de tennisschool (TOC) en voor de tennisclub (RTC). De betaling aan de tennisclub is de ledenbijdrage. Je bent verplicht om lid te worden van de club, zo ben je ook verzekerd. Je bent in dat geval verzekerd van 1/4 tot 31/3. Buiten het lesmoment kan er gespeeld worden zonder een extra betaling (1/4 - 30/9). Dit doe je door met je lidnummer in te loggen op de website van Tennis Vlaanderen en een terrein te reserveren (www.tennisvlaanderen.be). Je kan enkel spelen met andere leden.

Al

Lente Zomer Tennis

Herfst Winter Tennis & Herfst Outdoor Tennis

ALGEMENE INFO PADEL

Een jaar padelles wordt ingedeeld in twee delen: herfst & lente-zomer. Het herfst seizoen start eind september en loopt tot half december. Het lente-zomer seizoen start februari en loopt tot eind september. Gewoonlijk zijn er geen lessen van half december tot half februari. Tijdens schoolvakanties is er  ook de mogelijkheid tot lessen op afspraak. Tijdens de paasvakantie en de zomervakantie zijn er kampen.

Bij Herfst Padel en Lente Zomer Padel volg je les op een afgesproken uur en dag. Je ontvangt een betalingsopdracht voor de tennisschool (TOC). De betaling is de bijdrage voor de les en om het terrein op jouw lesmoment te huren. Buiten het lesmoment kan niet gespeeld worden zonder een extra reservatie en betaling. Om verzekerd te zijn voor sportongevallen moet je lid zijn van de club.

Lente Zomer Padel & Herfst Padel