top of page
Tennislessen: Schedule

LESSEN 

Tennislessen: Schedule
Tennislente.png

Lente Zomer Tennis

Lente-Zomer '24

Wekelijkse tennislessen in de lente en zomer (outdoor & indoor)

Tennisherfst.png

Herfst Outdoor Tennis

Herfst '24

Wekelijkse tennislessen in de herfst (outdoor)

PROGRAMMA LATER ZICHTBAAR
image1.jpeg

Herfst Winter tennis

Herfst-Winter '24 - '25

Wekelijkse tennislessen in de herfst en winter (outdoor & indoor)

PROGRAMMA LATER ZICHTBAAR

ALGEMENE INFO TENNIS

Een jaar tennisles wordt ingedeeld in twee delen: herfst-winter & lente-zomer. Het herfst-winter seizoen start begin oktober en loopt tot eind februari. Het lente-zomer seizoen start aansluitend op het herfst-winterseizoen begin maart en loopt tot september. Gewoonlijk zijn er geen lessen tijdens schoolvakanties met uitzondering van de zomervakantie, dan is er mogelijkheid tot extra lessen op afspraak. Tijdens de paasvakantie en de zomervakantie zijn er kampen.

Bij Herfst Winter Tennis volg je wekelijks les op een vast uur en dag indoor en outdoor. Herfst Outdoor Tennis is hetzelfde alleen is dit outdoor. Je ontvangt een betalingsopdracht voor de tennisschool (TOC) en voor de tennisclub (RTC). De betaling aan de tennisclub is de bijdrage om het terrein op jouw lesmoment te huren. Buiten het lesmoment kan niet gespeeld worden zonder een extra reservatie en betaling. Je bent niet verplicht om lid te worden van de club.

Bij Lente Zomer Tennis volg je wekelijks les op een vast uur en dag indoor en outdoor. Je ontvangt een betalingsopdracht voor de tennisschool (TOC) en voor de tennisclub (RTC). De betaling aan de tennisclub is de ledenbijdrage. Je bent verplicht om lid te worden van de club, zo ben je ook verzekerd. Je bent in dat geval verzekerd van 1/4 tot 31/3. Buiten het lesmoment kan er gespeeld worden zonder een extra betaling (1/4 - 30/9). Dit doe je door met je lidnummer in te loggen op de website van Tennis Vlaanderen en een terrein te reserveren (www.tennisvlaanderen.be). Je kan enkel spelen met andere leden.

Al

Lente Zomer Tennis

Herfst Winter Tennis & Herfst Outdoor Tennis

bottom of page