top of page
Competitie: Text

MATCH

Wedstrijden via Tennis Vlaanderen

Om deel te nemen aan een officiele wedstrijd dient men lid te zijn van de club. Dit is noodzakelijk om te kunnen inloggen en in te schrijven. Lid worden van de club en inschrijven voor wedstrijden is via de website van Tennis Vlaanderen: www.tennisvlaanderen.be

Wedstrijden op de club

Ben je op zoek naar een tennispartner op de club? Wil je graag een balletje slaan met iemand die je nog niet kent of speel je graag eens een vriendschappelijk wedstrijdje? Scan dan de juiste QR-code onderaan deze pagina en sluit je aan bij de WhatsApp groep van jouw keuze. Er zijn verschillende groepen voor volwassenen en kids.

Zodra je bent aangesloten in een groep kan je op zoek gaan naar een partner. Zorg ervoor dat je duidelijke berichten stuurt. Het is niet de bedoeling dat je uitslagen, opmerkingen of andere zaken in de groep gooit. De groepen dienen enkel om met elkaar in contact te komen. De groepen zijn gemengd, alle geslachten zijn samen.

Wat kan je in en groep zetten: naam, leeftijd (optioneel), "zoek een partner om die bepaalde dag mee te tennissen", "zoek jongen/meisje, man/vrouw om mee te tennissen". Eens je hebt afgesproken is het aan jullie om een terrein te reserveren. Heb je hier nog hulp bij nodig: terrein reserveren.

TOC oranje

Voor wie? Kids die met oranje ballen tennissen.

TOC groen

Voor wie? Kids die met groene ballen tennissen.

TOC 11 - 16

Voor wie? Spelers tussen de leeftijd van 11 - 16 jaar die met maxi ballen tennissen.

 

TOC GO

Voor wie? Ouder dan 16 jaar. Je kan al een balwisseling spelen aan een rustig tempo! Ik wil mij graag verder integreren in de club! 

TOC PRO

Voor wie? Ouder dan 16 jaar. Je speelt al langer tennis maar je hebt nog niet veel (of geen) competitie gespeeld, maar je speelt graag wel eens een wedstrijdje tegen een clubgenoot! Je kent uiteraard de spelregels.

Image-1.jpg
ORANJE.jpg
11-16.jpg
GROEN.jpg
GO.jpg
bottom of page