TOC.png

HERFST OUTDOOR TENNIS 2021

Wie

Als tennisschool onderscheiden we ons van andere scholen door onze persoonlijke stijl en eigen aanpak. Voor dit programma richten we ons tot beginnende en gevorderde volwassenen. Er worden zowel privé als groepslessen georganiseerd. Groepen kunnen zelf worden samengesteld of dit kan u door ons laten doen. Deze lessen zijn uitsluitend outdoor. Dit programma is beschikbaar op beperkte momenten.

Wanneer

De lessen gaan wekelijks door op een vast afgesproken uur en dag op data hieronder in het groen weergegeven. Telkens op hetzelfde uur en dezelfde dag in de week of weekend. Er zijn enkele data vrij gehouden van les (wit) waardoor we rekening houden met eventueel ophoud door opgelegde corona-maatregelen of niet-speelbare weersomstandigheden. Zo kunnen we lessen inhalen indien nodig. Er zijn evenveel lesweken dan vorig jaar.

De lesdata van het programma Herfst Winter Tennis kan je terug vinden op de pagina herfst/winter tennis 21-22. De lesdata van het T-KIDS programma kan u terug vinden op de pagina T-Kids herfst winter 21-22.

Untitled.png

SEPTEMBER

sep22.png

NOVEMBER

nov22.png

OKTOBER

okt22.png

DECEMBER

dechot22.png

Prijzen

In de prijzen voor de tennislessen zijn inbegrepen: lesgeld op de opgegeven lesdata, huur terrein, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en -ballen. De huur van het terrein wordt rechtstreeks aan de club betaald. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal leerlingen per groep.

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

HERFST OUTDOOR TENNIS

4 leerlingen / groep:                                             € 165 / persoon

3 leerlingen / groep:                                             € 210 / persoon

2 leerlingen / groep:                                             € 280 / persoon

1 leerling / groep (privé):                                      € 560 / persoon

Info

Om deel te nemen aan deze tennislessen moet men geen lid zijn van de club. In de prijs van de lessen is de huur van het terrein inbegrepen. Dit wordt rechtstreeks aan de club overgemaakt.

De tennisschool bepaalt wanneer er een les niet kan doorgaan door de weersomstandigheden. Indien de les hierdoor niet kan doorgaan plannen we een nieuwe datum.

Gedurende de winter worden er net als vorig jaar verschillende extra activiteiten georganiseerd voor alle leden. Meer info op de website van de club: www.royaltennis.be

Beginners kunnen rackets gebruiken van de tennisschool.

Wij staan open voor veranderingen en aanpassingen naargelang uw behoeften. Alle voorstellen zijn welkom.

Hoe inschrijven

Om in te schrijven klikt u hier en vul het inschrijvingsformulier in.

Heeft u deelgenomen aan de lente/zomertennis 2021 en wenst u hetzelfde uur te behouden, klikt u hier op herinschrijven.

Voor meer info kan u telefonisch of per e-mail terecht op

 

0496 420 211

TOCTENNIS@ICLOUD.COM

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met u wensen. Wij bekijken de mogelijkheden en laten zo spoedig mogelijk iets weten. 

Plaatsen zijn zeer beperkt! Vroege beslissers hebben voorrang.

Hoe betalen

Je ontvangt een betalingsopdracht voor de tennisschool (TOC) en voor de tennisclub (RTC). De betaling aan de tennisclub is de bijdrage om het terrein op jouw lesmoment te huren. Betalingen kunnen gebeuren aan Frederiek Vermeersch persoonlijk op de 1ste lesdag, of op rek nr BE11 9799 7205 1045 (TOC) en rek nr BE05 7512 0096 8175 (RTC).