top of page
TIGER_DUIM -01.png

T-KIDS HERFST WINTER 
2024 - 2025

Wie

Dit programma van tennislessen is gericht aan kinderen van 4 tot 13 jaar met geen, weinig of recreatieve ervaring. Indien je niet onder deze categorie valt, je wenst aan een ander programma deel te nemen of op een andere dag les te volgen dan verwijzen we je vriendelijk door naar de pagina herfst wintertennis 2024-2025. Het T-KIDS programma is perfect te combineren met andere programma's.

Wanneer

De lessen gaan wekelijks door op zaterdag op een vast afgesproken uur, op data hieronder weergegeven. Wij delen de kinderen op in groepjes naar leeftijd en/of niveau om zo goed mogelijk vooruitgang te boeken, ieder groepje heeft dan een specifiek beginuur. Lichtblauw, blauw, rood, oranje, groen is om 10u30 of 11u30. Pro is om 9u30. Het juiste uur verneem je zodra de inschrijvingen in september afgesloten zijn.

TKIDS'24-'25.png

Wat

Op een leuke speelse manier de vaardigheden van het tennisspel aanleren en dit aan een gunstige instapprijs. Als tennisschool onderscheiden we ons van andere scholen door onze persoonlijke stijl en eigen aanpak.

Om goed te kunnen tennissen en sporten zijn veel vaardigheden nodig. In deze lessen oefenen we niet alleen de echte 'tennisvaardigheden' maar leren we ook op de juiste manier lopen, springen, balanceren, coordinatie, gooien en vangen. Hoe beter kids deze vaardigheden beheersen, des te beter zullen deze kids zich op termijn ontwikkelen als tennisspelers.

Tennissen naast deze lessen

Omdat de groepen onderverdeeld worden door ons naar leeftijd en/of niveau volgens de kleurcode van Tennis Vlaanderen is het perfect mogelijk om deel te nemen aan Tennis Fundays.

Verder willen we de leerlingen zoveel mogelijk stimuleren om buiten de lessen hun racket op te nemen: tegen muren, in de tuin of op de oprit, overal kan je tennissen!

Prijzen

In de prijzen voor deze tennislessen zijn inbegrepen: lesgeld op de opgegeven lesdata, huur terrein, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en-ballen.

Prijzen zijn afhankelijk van de kleur waarin de leerlingen worden onderverdeeld door de tennisschool. We hanteren hiervoor de richtlijnen van Tennis Vlaanderen en passen dit toe op de ervaring en/of leeftijd van de leerling. 'Pro' is een vervolg op groen.

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

T-KIDS

€ 205 / persoon: lichtblauw, blauw, rood

€ 230 / persoon: oranje, groen

€ 245 / persoon: pro

TIGER_TSHIRT_Part1.png

Info

Om deel te nemen aan deze tennislessen moet men geen lid zijn van de club. In de prijs van de lessen is de huur van het terrein gedurende deze lesperiode inbegrepen. Dit wordt rechtstreeks aan de club overgemaakt.

Gedurende de winter worden er net als vorig jaar verschillende extra activiteiten georganiseerd voor alle leden. Meer info op de website van de club: www.royaltennis.be

Beginners kunnen rackets gebruiken van de tennisschool. Vraag gerust ons advies bij het aankopen van een racket. Het is aan te raden om sportschoenen met de juiste zool te gebruiken.

Hoe inschrijven

Om in te schrijven klik je hier en vul het inschrijvingsformulier in.

Heb je deelgenomen aan de lente-zomertennis 2024 en wens je hetzelfde uur te behouden, klik hier op herinschrijven.

Voor meer info kan je telefonisch of per e-mail terecht op

   0496 420 211

TOCTENNIS@ICLOUD.COM

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen. Wij bekijken de mogelijkheden en laten zo spoedig mogelijk iets weten. 

Plaatsen zijn zeer beperkt! Vroege beslissers hebben voorrang.

Hoe betalen

Je ontvangt een betalingsopdracht voor de tennisschool (TOC) en voor de tennisclub (RTC). De betaling aan de tennisclub is de bijdrage om het terrein op jouw lesmoment te huren. Betalingen kunnen gebeuren aan Frederiek Vermeersch persoonlijk op de 1ste lesdag, of op rek nr BE11 9799 7205 1045 (TOC) en rek nr BE05 7512 0096 8175 (RTC).

bottom of page