top of page
TOC TENNIS_GRIJS.png
TIGER_DUIM -06.png

T-KIDS LENTE ZOMER 
2024

Wie

Dit programma van tennislessen is gericht aan kinderen van 4 tot 12 jaar met recreatieve of weinig/geen ervaring. Indien je niet onder deze categorie valt, je wenst aan een ander programma deel te nemen of op een andere dag les te volgen dan verwijzen we je vriendelijk door naar de pagina lente zomertennis 2024. Het T-KIDS programma is perfect te combineren met andere programma's.

Wanneer

De lessen gaan wekelijks door op zaterdag op een vast afgesproken uur, op data hieronder weergegeven. Wij delen de kinderen op in groepjes naar leeftijd en/of niveau om zo goed mogelijk vooruitgang te boeken, ieder groepje heeft dan een specifiek beginuur. Lichtblauw, blauw, rood, oranje, groen is om 10u30 of 11u30. Groen pro is om 9u30. Het juiste uur verneem je zodra de de inschrijvingen in februari afgesloten zijn. 

T-kids'24.png

Wat

Op een leuke speelse manier de basisvaardigheden van het tennisspel aanleren en dit aan een gunstige instapprijs. Als tennisschool onderscheiden we ons van andere scholen door onze persoonlijke stijl en eigen aanpak.

Om goed te kunnen tennissen en sporten zijn veel vaardigheden nodig. In deze lessen oefenen we niet alleen de echte 'tennisvaardigheden' maar leren we ook op de juiste manier lopen, springen, balanceren, coordinatie, gooien en vangen. Hoe beter kids deze vaardigheden beheersen, des te beter zullen deze kids zich op termijn ontwikkelen als tennisspelers.

Tennissen naast deze lessen

Door deel te nemen aan deze lessen is er een korting bij deelname aan de kampen.

 

Omdat de groepen onderverdeeld worden door ons naar leeftijd en/of niveau volgens de kleurcode van Tennis Vlaanderen is het perfect mogelijk om deel te nemen aan Fundays of de Tennis Tour Junior.

Verder willen we de leerlingen zoveel mogelijk stimuleren om buiten de lessen hun racket op te nemen: tegen muren, in de tuin of op de oprit, overal kan je tennissen!

Prijzen

In de prijzen voor deze tennislessen zijn inbegrepen: lesgeld op de opgegeven lesdata, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en-ballen. De verplichte aansluiting bij de club is niet inbegrepen.

Prijzen zijn afhankelijk van de kleur waarin de leerlingen worden onderverdeeld door te tennisschool. We hanteren hiervoor de richtlijnen van Tennis Vlaanderen en passen dit toe op de ervaring en/of leeftijd van de leerling. 'Pro' is het vervolg op groen.

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

T-KIDS

€ 160 / persoon: lichtblauw, blauw, rood

€ 190 / persoon: oranje, groen

€ 200 / persoon: pro

TIGER_TSHIRT.png

Info

Om deel te nemen aan deze tennislessen moet men verplicht lid zijn van de club. Registratie en betaling van het lidmaatschap gebeurt via Tennis Vlaanderen: www.tennisvlaanderen.beMeer info op de website van de club: www.royaltennis.be.

 

Gedurende de zomer worden er verschillende extra activiteiten georganiseerd voor alle leden. Meer info op de website.

Beginners kunnen rackets gebruiken van de tennisschool. Het is aan te raden om sportschoenen met de juiste zool te gebruiken.

Hoe inschrijven

Om in te schrijven klik je hier en vul het inschrijvingsformulier in.

Heb je deelgenomen aan de herfst/wintertennis 23-24 en wens je hetzelfde uur te behouden, klik hier op herinschrijven.

Voor meer info kan je telefonisch of per e-mail terecht op

 

0496 420 211

TOCTENNIS@ICLOUD.COM

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je wensen. Wij bekijken de mogelijkheden en laten zo spoedig mogelijk iets weten. 

Plaatsen zijn zeer beperkt! Vroege beslissers hebben voorrang.

Hoe betalen

Je ontvangt een betalingsopdracht van de tennisschool (TOC). Betalingen kunnen gebeuren aan Frederiek Vermeersch persoonlijk op de 1ste lesdag, of op rek nr BE11 9799 7205 1045.

bottom of page