top of page
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

PASEN 1 & 2

PAASVAKANTIE '24

Wie en wanneer

tennisball.png
tennisball.png
TIGER_DUIM -02.png
tennisball.png

Tijdens de paasvakantie is er een kamp zowel de eerste week (4 dagen van dinsdag tot vrijdag) als de tweede week (5 dagen van maandag tot vrijdag). 

Deze tenniskampen zijn zowel voor beginners als gevorderden vanaf ongeveer 3,5 jaar t.e.m.15 jaar.

tennisball.png

Groepen worden door ons ingedeeld naar leeftijd en/of niveau, en volgens kleurcodes toegepast door Tennis Vlaanderen. De leeftijd is slechts een richtlijn, groepen kunnen worden aangepast bij aanvang van het kamp.

 

Om deel te nemen moet met geen lid zijn van de club (RTC).

tennisball.png

Omdat we de kwaliteit van onze kampen willen behouden zijn de plaatsen beperkt. Helaas kan het daardoor voorkomen dat kampen snel volzet zijn.

tennisball.png
tennisball.png

Programma

Als tennisschool onderscheiden we ons van andere scholen door onze persoonlijke stijl en eigen aanpak. Daar zijn we trots op!

De tennisstage loopt dagelijks van 9u tot 15u30. In de prijs voor het kamp is er begeleiding op de club inbegrepen vanaf 8u15 tot 16u.

Extra late begeleiding is mogelijk van 16u - 18u: €14/pp (week 1) en €17/pp (week 2). Dit is een eenheidsprijs voor de hele kampweek. 

Afwisselend organiseren we tennisles, conditie, omnisport en spel. Het dagprogramma is ingedeeld zodat we voldoende afwisseling hebben in tennis, sport en ontspanning. We volgen hierbij het ritme van de kinderen.

tennisball.png
tennisball.png

Via ons Instagram kanaal delen we tijdens het kamp sfeerbeelden:

  • Instagram

Benodigdheden

tennisball.png

Beginners kunnen uiteraard rackets gebruiken van de school. Al het didactisch materiaal wordt door de school voorzien. De club waar onze kampen georganiseerd worden, heeft enkele regels waar we ons graag zoveel mogelijk aan willen houden. Tennisschoenen aankopen is niet nodig maar omdat we zorg willen dragen van de tennisvelden is het gewenst om schoenen te dragen met een platte zool. Dus liever geen hockey-, voetbal- of atletiekschoenen aub, die hebben een te diep profiel. Heb je toch interesse om een tennisschoen aan te kopen dan kan deze link helpen: tennisschoenen

 

Een week voor het kamp ontvang je een mailtje met nog meer praktische richtlijnen.

Leerlingen dienen standaard een lunchpakket mee te brengen. Dranken kunnen verkregen worden aan de bar indien horeca op moment van het kamp is geopend. Dranken worden in contanten betaald aan de bevoegde personen.

tennisball.png
tennisball.png

Prijzen & kortingen

tennisball.png

In de prijzen voor de tenniskampen zijn inbegrepen:

lesgeld, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en tennisballen, sport- en spelmateriaal, begeleiding van 8u15 tot 16u, cadeautjes.

tennisball.png
tennisball.png

02 - 05/04/24

PASEN 1

€140 

TIGER_DUIM -03.png

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

08 - 12/04/24

PASEN 2

€155 

TIGER_HOODIE_GRIJS_Part2.png

€10 korting

 

wanneer de leerling ook deelneemt aan de wekelijkse lente zomerlessen 2024

€5 korting

 

voor het 2de en 3de kind wanneer er uit hetzelfde gezin meerdere kinderen worden ingeschreven

Deelname attesten kunnen worden aangevraagd na beëindiging van het kamp.

Inschrijven

tennisball.png

Om in te schrijven klik hier en vul het inschrijvingsformulier in aub:

tennisball.png
tennisball.png

Na het invullen van dit inschrijvingsformulier ontvangt u onze goedkeuring per mail, samen met de nodige betalingsinstructies. De inschrijving is bevestigd zodra het gevraagde voorschot is overgemaakt binnen de gevraagde termijn. Wij behouden het recht om leerlingen te weigeren.

Een annulatie/ziekteregeling is mogelijk maar niet verplicht. Deze kunt u enkel afsluiten bij het invullen van het inschrijvingsformulier. Inschrijven met een annulatie/ziekteregeling bedraagt 10% van het totale factuurbedrag. We verwijzen door naar de regeling beschreven in de algemene voorwaarden.

Als er geen annulatie/ziekteregeling is afgesloten bij inschrijving, is het onmogelijk om bij ziekte of afwezigheid in het algemeen het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van deelname aan een kamp of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag aangerekend worden.

Voor meer info kan u telefonisch terecht op 0496 420 211 of per mail op toctennis@icloud.com.

tennisball.png

Plaatsen zijn helaas beperkt! Wie eerst is ingeschreven, heeft de plaats.

tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
bottom of page