top of page
TOC.png

LENTE/ZOMER PADEL 2022

Wie

Voor dit padelprogramma richten we ons tot beginnende en gevorderde spelers vanaf 9 jaar. Er worden zowel privé als groepslessen georganiseerd. Groepen kunnen zelf worden samengesteld of dit kan u door ons laten doen. Het thema van de lessen wordt afgestemd op de wensen van de leerling(en). Het programma is veelzijdig en gedifferentieerd zodat je meerdere keren kan inschrijven.

Wanneer

Starten kan tussen half februari en augustus. Het programma bestaat uit 5 lessen, verdeeld over 5 beurten van 1uur. De lessen starten op een gewenst afgesproken uur en dag en worden verder onderling afgesproken met de coach. We proberen zoveel mogelijk op een vaste dag en uur wekelijks af te spreken. We houden rekening met eventueel niet-speelbare weersomstandigheden, interclub en tornooien. Deze lessen zijn uitsluitend outdoor.

Prijzen

In de prijzen voor de padellessen zijn inbegrepen: 5 uur les, huur terrein, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, gebruik van padelrackets en -ballen. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal leerlingen per groep en van weekdagen of weekend. Komen alle deelnemers uit hetzelfde gezin dan geldt de prijs voor 1 leerling (privé).

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

PADEL zaterdag/zondag

4 leerlingen / groep:                                             € 75 / persoon

3 leerlingen / groep:                                             € 90 / persoon

2 leerlingen / groep:                                             € 125 / persoon

1 leerling / groep (privé):                                      € 250 / persoon

PADEL weekdagen

4 leerlingen / groep:                                             € 80 / persoon

3 leerlingen / groep:                                             € 100 / persoon

2 leerlingen / groep:                                             € 135 / persoon

1 leerling / groep (privé):                                      € 270 / persoon

Info

Om deel te nemen aan deze padellessen moet men geen lid zijn van de club. In de prijs van de lessen is de huur van het terrein inbegrepen.

De school bepaalt wanneer er een les niet kan doorgaan door de weersomstandigheden. Regen is niet altijd een reden om de les niet te laten doorgaan. Indien de les door de school geannuleerd wordt dan plannen we een nieuwe datum.

Gedurende de lente en zomer worden er verschillende extra activiteiten georganiseerd voor alle leden via de club. Meer info op de website van de club: www.royaltennis.be

Beginners kunnen rackets gebruiken van de school. Leerlingen zijn verzekerd wanneer ze zijn aangesloten bij Tennis Vlaanderen. Door les te volgen ben je niet automatisch verzekerd, daarvoor dien je lid te zijn bij de club.

Wij staan open voor veranderingen en aanpassingen naargelang uw behoeften. Alle voorstellen zijn welkom.

Hoe inschrijven

Om in te schrijven klikt u hier en vul het inschrijvingsformulier in.

Voor meer info kan u telefonisch of per e-mail terecht op

 

0496 420 211

TOCTENNIS@ICLOUD.COM

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. Wij bekijken de mogelijkheden en laten zo spoedig mogelijk iets weten. 

Plaatsen zijn beperkt!

Hoe betalen

Je ontvangt samen met de eerste afspraak een betalingsopdracht per mail.

bottom of page