TOC.png

HERFST PADEL 2021

Wie

Voor dit padelprogramma richten we ons tot beginnende en gevorderde spelers vanaf 9 jaar. Er worden zowel privé als groepslessen georganiseerd. Groepen kunnen zelf worden samengesteld of dit kan u door ons laten doen. Deze lessen zijn uitsluitend outdoor. Dit programma is beschikbaar op beperkte momenten.

Wanneer

De lessen gaan wekelijks door op een vast afgesproken uur en dag op data hieronder in het groen weergegeven. Telkens op hetzelfde uur en dezelfde dag in de week of weekend. Er zijn enkele data vrij gehouden van les (wit) waardoor we rekening houden met eventueel  niet-speelbare weersomstandigheden. Zo kunnen we lessen inhalen indien nodig.

SEPTEMBER

septpadel.png

DECEMBER

decpadel.png

OKTOBER

oktpadel.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

Prijzen

NOVEMBER

novpadel.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

In de prijzen voor de padellessen zijn inbegrepen: lesgeld op de opgegeven lesdata, huur terrein, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en -ballen. De huur van het terrein wordt rechtstreeks aan de club betaald. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal leerlingen per groep.

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

HERFST PADEL

4 leerlingen / groep:                                             € 190 / persoon

3 leerlingen / groep:                                             € 245 / persoon

2 leerlingen / groep:                                             € 360 / persoon

1 leerling / groep (privé):                                      € 720 / persoon

Info

Om deel te nemen aan deze padellessen moet men geen lid zijn van de club. In de prijs van de lessen is de huur van het terrein inbegrepen. Dit wordt rechtstreeks aan de club overgemaakt.

De school bepaalt wanneer er een les niet kan doorgaan door de weersomstandigheden. Indien de les hierdoor niet kan doorgaan plannen we een nieuwe datum.

Gedurende de herfst worden er verschillende extra activiteiten georganiseerd voor alle leden via de club. Meer info op de website van de club: www.royaltennis.be

Beginners kunnen rackets gebruiken van de school.

Wij staan open voor veranderingen en aanpassingen naargelang uw behoeften. Alle voorstellen zijn welkom.

Hoe inschrijven

Om in te schrijven klikt u hier en vul het inschrijvingsformulier in.

Voor meer info kan u telefonisch of per e-mail terecht op

 

0496 420 211

TOCTENNIS@ICLOUD.COM

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met u wensen. Wij bekijken de mogelijkheden en laten zo spoedig mogelijk iets weten. 

Plaatsen zijn zeer beperkt! Vroege beslissers hebben voorrang.

Hoe betalen

Je ontvangt een betalingsopdracht voor de school (TOC) en voor de tennisclub (RTC). De betaling aan de tennisclub is de bijdrage om het terrein op jouw lesmoment te huren. Betalingen gebeuren op rek nr BE11 9799 7205 1045 (TOC) en rek nr BE05 7512 0096 8175 (RTC).