top of page
tennisball.png
tennisball.png

Wie en wanneer

FUNCAMP

ZOMERVAKANTIE '24

tennisball.png
TIGER_TSHIRT_Part1.png
tennisball.png

De laatste volle week van de zomervakantie... FUNCAMP! Naar dit kamp is het ieder jaar uitkijken! Voor diegenen die het nog niet kennen, vraag even rond... Veel meer geven we niet prijs over dit kamp. Het zit vol verrassingen en tradities! We genieten van dit groot tennisfeest!

Dit kamp is zowel voor beginners als gevorderden vanaf 4 jaar t.e.m. 15 jaar.

Groepen worden door ons ingedeeld naar leeftijd en/of niveau, en volgens kleurcodes toegepast door Tennis VlaanderenDe leeftijd is slechts een richtlijn, groepen kunnen worden aangepast bij aanvang van het kamp.  

 

Om deel te nemen moet met geen lid zijn van de club (RTC).

tennisball.png

Omdat we de kwaliteit van onze kampen willen behouden zijn de plaatsen beperkt. Helaas kan het daardoor voorkomen dat kampen snel volzet zijn.

tennisball.png
tennisball.png

Programma

tennisball.png

Als tennisschool onderscheiden we ons van andere scholen door onze persoonlijke stijl en eigen aanpak. Daar zijn we trots op!

De tennisstage loopt dagelijks van 9u tot 15u30. In de prijs voor het kamp is er begeleiding op de club inbegrepen vanaf 8u15 tot 16u.

Extra late begeleiding is mogelijk van 16u - 18u: €17/pp. Dit is een eenheidsprijs voor de hele kampweek. 

Wat kan u alvast verwachten: afwisselend organiseren we tennisles, omnisport en spel. Het dagprogramma is ingedeeld zodat de kids voldoende afwisseling hebben in tennis, sport en ontspanning. We volgen het ritme van de kinderen. Ook dit jaar hebben we de bedoeling een uitstap te maken tijdens het kamp. Vorige edities brachten ons met de bus of de trein naar de zoo van Antwerpen, Aquatopia, Planckendael, Bobbejaanland en Bellewaerde. Dit jaar willen we graag terug een bezoek brengen aan een park. Het bezoek zit inbegrepen in de prijs van het park. Je mag alvast veel verrassingen en tradities verwachten.

 

Het volledige programma zal eind augustus voorgesteld worden. Tot dan blijft alles top secret... (sfeerbeelden in foto's)

tennisball.png
tennisball.png

Via ons Instagram kanaal delen we tijdens het kamp sfeerbeelden:

  • Instagram

Benodigdheden

tennisball.png

Beginners kunnen uiteraard rackets gebruiken van de school. Al het didactisch materiaal wordt door de school voorzien. De club waar onze kampen georganiseerd worden, heeft enkele regels waar we ons graag zoveel mogelijk aan willen houden. Tennisschoenen aankopen is niet nodig maar omdat we zorg willen dragen van de tennisvelden is het gewenst om schoenen te dragen met een platte zool. Dus liever geen hockey-, voetbal- of atletiekschoenen aub, die hebben een te diep profiel. Heb je toch interesse om een tennisschoen aan te kopen dan kan deze link helpen: tennisschoenen

 

Een week voor het kamp ontvang je een mailtje met nog meer praktische richtlijnen.

Leerlingen dienen standaard een lunchpakket mee te brengen. Dranken kunnen verkregen worden aan de bar indien de bar op moment van het kamp open is. Dranken worden enkel betaald aan de bevoegde personen.

Prijzen & kortingen

tennisball.png

Prijzen & kortingen

tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

In de prijzen voor de tenniskampen zijn inbegrepen:

lesgeld, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en tennisballen, sport- en spelmateriaal, kosten verbonden aan maatregelen, begeleiding van 8u15 tot 16u, uitstap, springkastelen, ...

tennisball.png

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

26 - 30/08/24

FUNCAMP

€215 

TIGER_TSHIRT.png

€10 korting

 

wanneer de leerling ook deelneemt aan de wekelijkse lente zomerlessen 2024

€10 korting

 

voor het 2de en 3de kind wanneer er uit hetzelfde gezin meerdere kinderen worden ingeschreven

tennisball.png

Deelname attesten kunnen worden aangevraagd na beëindiging van het kamp.

tennisball.png
tennisball.png

Inschrijven

tennisball.png

Om in te schrijven klik hier en vul het inschrijvingsformulier in aub:

tennisball.png

Na het invullen van dit inschrijvingsformulier ontvangt u onze goedkeuring per mail, samen met de nodige betalingsinstructies. De inschrijving is bevestigd zodra het gevraagde voorschot is overgemaakt binnen de gevraagde termijn. Wij behouden te allen tijde het recht om leerlingen te weigeren wanneer kinderen niet bekwaam genoeg zijn.

Een annulatie/ziekteregeling is mogelijk maar niet verplicht. Deze kunt u enkel afsluiten bij het invullen van het inschrijvingsformulier. Inschrijven met een annulatie/ziekteregeling bedraagt 10% van het totale factuurbedrag. We verwijzen door naar de regeling beschreven in de algemene voorwaarden.

Als er geen annulatie/ziekteregeling is afgesloten bij inschrijving, is het onmogelijk om bij ziekte of afwezigheid in het algemeen het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van deelname aan een kamp of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag aangerekend worden.

Voor meer info kan u telefonisch terecht op 0496 420 211 of per mail op toctennis@icloud.com.

Plaatsen zijn helaas beperkt! Wie eerst is ingeschreven, heeft de plaats.

tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
bottom of page