top of page
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

FUNCAMP

ZOMERVAKANTIE '23

TIGER_HOODIE_GRIJS.png

Wie en wanneer

tennisball.png

De laatste volle week van de zomervakantie... FUNCAMP! Naar dit kamp is het ieder jaar uitkijken! Voor diegenen die het nog niet kennen, vraag even rond... Veel meer geven we niet prijs over dit kamp. Het zit vol verrassingen en tradities! We genieten van dit groot tennisfeest!

Dit kamp is zowel voor beginners als gevorderden vanaf ongeveer 4 jaar t.e.m. 15 jaar.

Groepen worden door ons ingedeeld naar leeftijd en/of niveau, en volgens de kleurcodes toegepast door Tennis Vlaanderen. De leeftijd is slechts een richtlijn, groepen kunnen worden aangepast bij aanvang van het kamp. Indien noodzakelijk vormen wij bubbels volgens de opgelegde veiligheidsprotocol van Sport Vlaanderen. Om deel te nemen moet men geen lid zijn van de club (RTC).

tennisball.png

Omdat we de kwaliteit van onze kampen willen behouden en maatregelen mogelijk beperkingen opleggen zijn de plaatsen beperkt. Helaas kan het daardoor voorkomen dat kampen snel volzet zijn.

tennisball.png
tennisball.png

Programma

tennisball.png

Als tennisschool onderscheiden we ons van andere scholen door onze persoonlijke stijl en eigen aanpak. Daar zijn we trots op!

De tennisstage loopt dagelijks van 9u tot 15u30. In de prijs voor het kamp is er begeleiding op de club inbegrepen vanaf 8u15 tot 16u.

Extra late begeleiding is mogelijk van 16u - 18u: €15/pp. Dit is een eenheidsprijs voor de hele kampweek. 

Wat kan u alvast verwachten: afwisselend organiseren we tennisles, omnisport en spel. Het dagprogramma is ingedeeld zodat de kids voldoende afwisseling hebben in tennis, sport en ontspanning. We volgen het ritme van de kinderen. Ook dit jaar hebben we de bedoeling een uitstap te maken tijdens het kamp. Vorige edities brachten ons met de bus of de trein naar de zoo van Antwerpen, Aquatopia, Planckendael, Bobbejaanland en Bellewaerde. Dit jaar willen we graag terug een bezoek brengen aan een park. Het bezoek zit inbegrepen in de prijs van het park. Je mag alvast veel verrassingen en tradities verwachten. Het volledige programma zal in augustus voorgesteld worden. Tot dan blijft alles top secret... (sfeerbeelden in foto's)

tennisball.png

Benodigdheden

tennisball.png
tennisball.png

Beginners kunnen rackets gebruiken van de school. Al het didactisch materiaal wordt door de school voorzien. Aangepaste schoenen zijn gewenst (een platte zool). Leerlingen dienen zich aan te passen aan de regels van de club, neutrale sportkledij is gewenst (bij voorkeur geen voetbalshirts).

Leerlingen dienen standaard een lunchpakket mee te brengen. Dranken kunnen verkregen worden aan de bar indien de bar op moment van het kamp open is. Dranken worden enkel betaald aan de bevoegde personen.

Prijzen & kortingen

tennisball.png

Veiligheidsmaatregelen

tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Wij volgen de richtlijnen van Tennis Vlaanderen & Sport Vlaanderen indien veiligheidsmaatregelen (bv. Covid-19) van toepassing zouden zijn. We zijn er altijd in geslaagd om een mooie combinatie te vinden tussen veiligheid en plezier. Zijn er omtrent dit onderwerp praktische vragen over onze werking dan willen we deze graag beantwoorden.

Indien dit zomerkamp vóór aanvang van de eerste kampdag geannuleerd wordt uit overmacht, lockdown zoals in 2020, dan krijgt u net zoals vorige jaren de keuze tussen het kamp verplaatsen of een terugbetaling. In dit laatste geval verwijzen we naar de regeling beschreven in de algemene voorwaarden.

tennisball.png

Prijzen & kortingen

tennisball.png

In de prijzen voor de tenniskampen zijn inbegrepen:

lesgeld, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en tennisballen, sport- en spelmateriaal, kosten verbonden aan maatregelen, begeleiding van 8u15 tot 16u, uitstap, springkastelen, ...

tennisball.png
tennisball.png

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

21 - 25/08/23

FUNCAMP

€195 

TIGER_TSHIRT.png

€10 korting

 

wanneer de leerling ook deelneemt aan de wekelijkse lente zomerlessen 2023

tennisball.png
tennisball.png

Deelname attesten kunnen worden aangevraagd na beëindiging van het kamp.

Inschrijven

tennisball.png

Om in te schrijven klik hier en vul het inschrijvingsformulier in aub:

tennisball.png

Na het invullen van dit inschrijvingsformulier ontvangt u onze goedkeuring per mail, samen met de nodige betalingsinstructies. De inschrijving is bevestigd zodra het gevraagde voorschot is overgemaakt binnen de gevraagde termijn. Wij behouden te allen tijde het recht om leerlingen te weigeren wanneer kinderen niet bekwaam genoeg zijn.

Een annulatie/ziekteregeling is mogelijk maar niet verplicht. Deze kunt u enkel afsluiten bij het invullen van het inschrijvingsformulier. Inschrijven met een annulatie/ziekteregeling bedraagt 10% van het totale factuurbedrag. We verwijzen door naar de regeling beschreven in de algemene voorwaarden.

Als er geen annulatie/ziekteregeling is afgesloten bij inschrijving, is het onmogelijk om bij ziekte of afwezigheid in het algemeen het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van deelname aan een kamp of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag aangerekend worden.

Voor meer info kan u telefonisch terecht op 0496 420 211 of per mail op toctennis@icloud.com.

Plaatsen zijn meer beperkt dan ooit! Wie eerst is ingeschreven, heeft de plaats.

tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
bottom of page