tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

FIRST CAMP

ZOMERVAKANTIE '22

Untitled_edited.png

Wie en wanneer

tennisball.png

Tijdens de zomervakantie is dit ons eerste kamp. Dit kamp is een klassieker onder onze kampen...  Goed voor onvergetelijke ervaringen, altijd leuk om trouwe fans terug te zien!

Dit kamp is zowel voor beginners als gevorderden vanaf ongeveer 3,5 jaar t.e.m.15 jaar.

tennisball.png

Groepen worden door ons ingedeeld naar leeftijd en/of niveau, en volgens de kleurcodes toegepast door Tennis Vlaanderen. De leeftijd is slechts een richtlijn, groepen kunnen worden aangepast bij aanvang van het kamp. Overkoepelend vormen wij net als vorige zomervakantie bubbels volgens de opgelegde veiligheidsprotocol van Sport Vlaanderen indien noodzakelijk. Om deel te nemen moet met geen lid zijn van de club (RTC).

tennisball.png

Omdat we de kwaliteit van onze kampen willen behouden en de Covid-maatregelen beperkingen kunnen opleggen zijn de plaatsen beperkt.  Helaas kan het daardoor voorkomen dat kampen snel volzet zijn.

tennisball.png
tennisball.png

Programma

Als tennisschool onderscheiden we ons van andere scholen door onze persoonlijke stijl en eigen aanpak. Daar zijn we trots op!

De tennisstage loopt dagelijks van 9u tot 15u30. In de prijs voor het kamp is er begeleiding op de club inbegrepen vanaf 8u15 tot 16u.

Extra late begeleiding is mogelijk van 16u - 18u: €15/pp. Dit is een eenheidsprijs voor de hele kampweek. 

Afwisselend organiseren we tennisles, conditie, omnisport en spel. Het dagprogramma is ingedeeld zodat de  bubbels voldoende afwisseling hebben in tennis, sport en ontspanning. We volgen het ritme van de kinderen.

tennisball.png

Benodigdheden

tennisball.png
tennisball.png

Beginners kunnen rackets gebruiken van de school. Al het didactisch materiaal wordt door de school voorzien. Aangepaste schoenen zijn gewenst (een platte zool). Leerlingen dienen zich aan te passen aan de regels van de club, neutrale sportkledij is gewenst (geen voetbalshirts).

Leerlingen dienen standaard een lunchpakket mee te brengen. Dranken kunnen verkregen worden aan de bar indien horeca op moment van het kamp is toegelaten. Dranken worden enkel in contanten betaald aan de bevoegde personen.

tennisball.png

Covid-19

tennisball.png

Ruim voor aanvang wordt u op de hoogte gebracht van mogelijk opgelegde maatregelen en richtlijnen van het kamp, om zo de veiligheid van deelnemers, begeleiders en ouders te garanderen. Wij volgen hiervoor de richtlijnen van Tennis Vlaanderen & Sport Vlaanderen en de protocol die stad Sint-Niklaas voorschrijft. 

Afgelopen zomervakantie zijn we er in geslaagd om een mooie combinatie te vinden tussen veiligheid en plezier. We geloven dat we op dezelfde georganiseerde en goed voorbereide manier zomervakantie 2022 succesvol kunnen inzetten. Zijn er praktische vragen over onze werking dan willen we deze graag beantwoorden.

Indien dit zomerkamp vóór aanvang van de eerste kampdag geannuleerd wordt uit overmacht, lockdown zoals in 2020, dan krijgt u net zoals vorig jaar de keuze tussen het kamp verplaatsen of een terugbetaling. In dit laatste geval verwijzen we naar de regeling beschreven in de algemene voorwaarden.

Prijzen & kortingen

tennisball.png

In de prijzen voor de tenniskampen zijn inbegrepen:

lesgeld, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en tennisballen, sport- en spelmateriaal, kosten verbonden aan Covid-19 maatregelen, begeleiding van 8u15 tot 16u, cadeautjes.

tennisball.png
tennisball.png

04 - 08/07/22

FIRST CAMP

€149 

toc tiger1.png

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

€10 korting

 

wanneer de leerling ook deelneemt aan de wekelijkse lente zomerlessen 2022

€10 korting

 

voor het 2de en 3de kind wanneer er uit hetzelfde gezin meerdere kinderen worden ingeschreven

 

Korting op het TOP CAMP bij deelname FIRST CAMP 2022 en TOP CAMP 2022 

Deelname attesten kunnen worden aangevraagd na beëindiging van het kamp.

Inschrijven

tennisball.png

Om in te schrijven klik hier en vul het inschrijvingsformulier in aub:

tennisball.png
tennisball.png

Na het invullen van dit inschrijvingsformulier ontvangt u onze goedkeuring per mail, samen met de nodige betalingsinstructies. De inschrijving is bevestigd zodra het gevraagde voorschot is overgemaakt binnen de gevraagde termijn. Wij behouden het recht om leerlingen te weigeren.

Een annulatie/ziekteregeling is mogelijk maar niet verplicht. Deze kunt u enkel afsluiten bij het invullen van het inschrijvingsformulier. Inschrijven met een annulatie/ziekteregeling bedraagt 10% van het totale factuurbedrag. We verwijzen door naar de regeling beschreven in de algemene voorwaarden.

Als er geen annulatie/ziekteregeling is afgesloten bij inschrijving, is het onmogelijk om bij ziekte of afwezigheid in het algemeen het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van deelname aan een kamp of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag aangerekend worden.

Voor meer info kan u telefonisch terecht op 0496 420 211 of per mail op toctennis@icloud.com.

tennisball.png
tennisball.png

Plaatsen zijn meer beperkt dan ooit! Wie eerst is ingeschreven, heeft de plaats.

tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png