top of page
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

KICK OFF CAMP

ZOMERVAKANTIE '24

TIGER_DUIM -01.png

Wie en wanneer

tennisball.png

We starten de zomervakantie met een knaller! Dit kamp staat voor veel plezier op en naast het tennisveld! Ideaal om de zomervakantie te starten.

Dit kamp is zowel voor beginners als gevorderden vanaf ongeveer 3,5 jaar t.e.m.15 jaar.

tennisball.png

Groepen worden door ons ingedeeld naar leeftijd en/of niveau, en volgens kleurcodes toegepast door Tennis VlaanderenDe leeftijd is slechts een richtlijn, groepen kunnen worden aangepast bij aanvang van het kamp.  

 

Om deel te nemen moet met geen lid zijn van de club (RTC).

tennisball.png

Omdat we de kwaliteit van onze kampen willen behouden zijn de plaatsen beperkt.  Helaas kan het daardoor voorkomen dat kampen snel volzet zijn.

tennisball.png
tennisball.png

Programma

Als tennisschool onderscheiden we ons van andere scholen door onze persoonlijke stijl en eigen aanpak. Daar zijn we trots op!

Het tenniskamp loopt dagelijks van 9u tot 15u30. In de prijs voor het kamp is er begeleiding op de club inbegrepen vanaf 8u15 tot 16u.

Extra late begeleiding is mogelijk van 16u - 18u: €17/pp. Dit is een eenheidsprijs voor de hele kampweek. 

Via ons Instagram kanaal delen we tijdens het kamp sfeerbeelden:

Afwisselend organiseren we tennisles, conditie, omnisport en spel. Het dagprogramma is ingedeeld zodat de kids voldoende afwisseling hebben in tennis, sport en ontspanning. We volgen het ritme van de kinderen.

  • Instagram
tennisball.png
tennisball.png

Benodigdheden

tennisball.png

Beginners kunnen uiteraard rackets gebruiken van de school. Al het didactisch materiaal wordt door de school voorzien. De club waar onze kampen georganiseerd worden, heeft enkele regels waar we ons graag zoveel mogelijk aan willen houden. Tennisschoenen aankopen is niet nodig maar omdat we zorg willen dragen van de tennisvelden is het gewenst om schoenen te dragen met een platte zool. Dus liever geen hockey-, voetbal- of atletiekschoenen aub, die hebben een te diep profiel. Heb je toch interesse om een tennisschoen aan te kopen dan kan deze link helpen: tennisschoenen

 

Een week voor het kamp ontvang je een mailtje met nog meer praktische richtlijnen.

Leerlingen dienen standaard een lunchpakket mee te brengen. Dranken kunnen verkregen worden aan de bar indien de bar op moment van het kamp open is. Dranken worden enkel betaald aan de bevoegde personen.

tennisball.png

Prijzen & kortingen

tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png

In de prijs voor dit tenniskamp is inbegrepen:

lesgeld, organisatiekosten, gebruik van didactisch materiaal, tennisrackets en tennisballen, sport- en spelmateriaal, begeleiding van 8u15 tot 16u.

tennisball.png

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

01 - 05/07/24

KICK OFF CAMP

€155 

toc tiger1.png

€10 korting

 

wanneer de leerling ook deelneemt aan de wekelijkse lente zomerlessen 2024

€5 korting

 

wanneer de leerling ook deelneemt aan een ander kamp of stage in de zomervakantie 2024

Deelname attesten kunnen worden aangevraagd na beëindiging van het kamp.

Inschrijven

tennisball.png

Om in te schrijven klik hier en vul het inschrijvingsformulier in aub:

tennisball.png
tennisball.png

Na het invullen van dit inschrijvingsformulier ontvangt u onze goedkeuring per mail, samen met de nodige betalingsinstructies. De inschrijving is bevestigd zodra het gevraagde voorschot is overgemaakt binnen de gevraagde termijn. Wij behouden te allen tijde het recht om leerlingen te weigeren wanneer kinderen niet bekwaam genoeg zijn.

Een annulatie/ziekteregeling is mogelijk maar niet verplicht. Deze kunt u enkel afsluiten bij het invullen van het inschrijvingsformulier. Inschrijven met een annulatie/ziekteregeling bedraagt 10% van het totale factuurbedrag. We verwijzen door naar de regeling beschreven in de algemene voorwaarden.

Als er geen annulatie/ziekteregeling is afgesloten bij inschrijving, is het onmogelijk om bij ziekte of afwezigheid in het algemeen het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van deelname aan een kamp of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag aangerekend worden.

Voor meer info kan u telefonisch terecht op 0496 420 211 of per mail op toctennis@icloud.com.

tennisball.png
tennisball.png

Plaatsen zijn helaas beperkt! Wie eerst is ingeschreven, heeft de plaats.

tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
tennisball.png
bottom of page